Agenda geeft u een totaaloverzicht op datum van alle RHWZ activiteiten en andere evenementen die wat met (reddings)honden(werk) te maken hebben.

Survival voor baas en hond
Begindatum:   23-09-2006
Einddatum:   23-09-2006
Plaats:   Drenthe
Tijd:   volgt na inschrijving
Contactpersoon:   Janine Schopmeijer

6e SURVIVAL voor baas en hond in het Drentse landschap met aansluitend een BARBECUE.

Net als de vorige keren organiseren de Kringgroep N.O.N en RHG Drenthe gezamenlijk dit sportieve evenement waarbij baas en hond tijdens een tocht van 10 km. samen opdrachten moeten uitvoeren. Het gaat uiteindelijk bij onze vereniging om het samen dingen doen met je hond! Ook iets met water zal niet ontbreken....

Het is voor de deelnemers vrij om te bepalen of ze wel of niet met de BBQ mee willen doen.

Inschrijven is voor iedereen. Voorwaarde is dat zowel baas als hond over een goede basisconditie beschikken. De tocht zal 3,5 tot 4 uur duren. Er wordt in groepjes gelopen en het is een sportief gebeuren zonder wedstrijdelement.

Deelnamekosten: 15,- euro voor de survival en 8,50 euro voor de barbecue. (6,- euro voor evt. kinderen).

Dit bedrag dient ook direct met de inschrijving overgemaakt te worden op rekeningnummer 147.707.951 t.n.v. NHC Kringgroep N.O.N. RABO te Borger o.v.v. Survival en/of barbecue + naam hond. Na inschrijving volgt verdere informatie.

Inschrijven kan via e-mail

Link: www.kringgroepnon.tk of www.reddingshondengroepdrenthe.tk

Heeft u onderwerpen te melden die u aan deze agenda of aan onze rubriek 'actueel' wilt toevoegen? Stuur dan een bericht naar webmaster@rhwz.nl.

De rhwz behoudt het recht stukken te redigeren, in te korten of te weigeren.