Agenda geeft u een totaaloverzicht op datum van alle RHWZ activiteiten en andere evenementen die wat met (reddings)honden(werk) te maken hebben.

RHWZ tijdens Dierendagen in Groenrijk
Begindatum:   02-10-2010
Einddatum:   03-10-2010
Plaats:   Middelburg

Reddingshondenwerkgroep Zeeland is te gast bij Groenrijk Middelburg tijdens de Dierendagen op 2 en 3 oktober. Bij de stand van RHWZ kunnen bezoekers zich laten informeren over het werk dat de vrijwilligers van RHWZ uitvoeren. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten bij de stand, waaronder het fameuze RHWZ-spiraalspel. Voor een gering bedrag kan men aan de activiteiten meedoen en schitterende prijzen winnen. Mooie prijzen zoals een complete trimtafel, hondenriemen, een trimbeurt voor de hond in een topsalon, hondenvoer, een scharenset voor de hond, een borstelset, en zelfs een midweek of weekend in een vakantiepark. Bezoekers maken niet alleen kans op leuke prijzen maar steunen hiermee ook het werk van RHWZ. Daarnaast zijn er natuurlijk ook allerlei andere aantrekkelijke activiteiten op deze Dierendagen.

Groenrijk Middelburg, Mortiereboulevard 2
zaterdag 2 oktober 11.00 - 17.00 uur
zondag 3 oktober 12.00 - 17.00 uur
 

Heeft u onderwerpen te melden die u aan deze agenda of aan onze rubriek 'actueel' wilt toevoegen? Stuur dan een bericht naar webmaster@rhwz.nl.

De rhwz behoudt het recht stukken te redigeren, in te korten of te weigeren.