Agenda geeft u een totaaloverzicht op datum van alle RHWZ activiteiten en andere evenementen die wat met (reddings)honden(werk) te maken hebben.

Rotary Club Walcheren Golftoernooi ten bate van RHWZ
Datum:   09-06-2012
Plaats:   Domburg

De Rotary Club Walcheren organiseert op 9 juni 2012 een golftoernooi op de Domburgsche Golf Club. De opbrengst van dit toernooi is voor de Reddingshonden Werkgroep Zeeland.

Deelname aan het toernooi is toegestaan vanaf GVB. Verder zal er bij voldoende belangstelling van 10 personen of meer een Golf Clinic voor beginnende golfers op de driving range georganiseerd worden onder leiding van de Golf Professional Gavin Collier.

Na afloop van het golftoernooi is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een diner, dat verzorgd zal worden door Etienne Minnaert, de nieuwe horecaman van het clubhuis van de Domburgsche golfclub. Ook niet golfers worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Meer informatie over het toernooi en hoe u zich hiervoor kunt opgeven, leest u op de website van de Rotary Club Walcheren.

Voor degenen, die niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan deze dag is er altijd de mogelijkheid voor een donatie op bankrekeningnummer 60.38.74.800 t.n.v. RC Walcheren o.v.v. Golftoernooi 2012.
 

Heeft u onderwerpen te melden die u aan deze agenda of aan onze rubriek 'actueel' wilt toevoegen? Stuur dan een bericht naar webmaster@rhwz.nl.

De rhwz behoudt het recht stukken te redigeren, in te korten of te weigeren.