Agenda geeft u een totaaloverzicht op datum van alle RHWZ activiteiten en andere evenementen die wat met (reddings)honden(werk) te maken hebben.

Workshop Mantrailen door TDE Holland
Begindatum:   24-11-2012
Einddatum:   25-11-2012
Plaats:   Bergen op Zoom
Contactpersoon:   mantrailingnl@gmail.com

Mantrailen is toch telkens weer nieuwe ervaringen opdoen voor je hond, maar ook voor jezelf. Ook kom je steeds weer nieuwe problemen tegen. De komende tijd wil TDE Holland je hierbij helpen door het organiseren van diverse workshops. Wij willen je helpen bij het lezen van je hond, leuke oefeningen en interessante oefenlocaties aanbieden. Zo zijn wij blij dat de RHWZ (Reddingshondenwerkgroep Zeeland) ons de gelegenheid biedt om op een van hun locatie te mogen trainen. In deze workshop ligt zaterdag het accent op het uitwerken van korte sporen met bepaalde componenten. De locatie is erg bijzonder en heeft vele mogelijkheden! De tweede dag lopen we sporen uit in een bosgebied. Kortom een weekend met veel mogelijkheden!

Datum: 24 en/of 25 november 2012 in en nabij Bergen op Zoom Nederland

Voor meer informatie kijk op de site van de Stichting Mantrailgroep Nederland.
 

Heeft u onderwerpen te melden die u aan deze agenda of aan onze rubriek 'actueel' wilt toevoegen? Stuur dan een bericht naar webmaster@rhwz.nl.

De rhwz behoudt het recht stukken te redigeren, in te korten of te weigeren.