Agenda geeft u een totaaloverzicht op datum van alle RHWZ activiteiten en andere evenementen die wat met (reddings)honden(werk) te maken hebben.

Presentatie Basis-Verbindingswagen
Datum:   21-06-2014
Plaats:   Goes

Op 21 juni presenteert Reddingshonden Werkgroep Zeeland in Goes aan sponsoren en andere belangstellenden haar nieuwe Basis-Verbindingswagen. Deze volledig ingerichte aanhanger gebruikt RHWZ tijdens inzetten als uitvalsbasis. Tijdens de feestelijke presentatie stellen RHWZ-vrijwilligers zich voor, kan de nieuwe aanhanger worden bezichtigd en zijn er demonstraties met de honden.

Tijdens inzetten werkt de RHWZ altijd vanuit een basis, of Centrale Post (CP). Vanuit de CP stuurt de inzetleider de zoekactie aan. Voorheen gebeurde dat ge´mproviseerd vanuit een auto of naburige horecagelegenheid. Dankzij de hulp van de Rabobank Noord-Beveland-Walcheren en Rotary Walcheren heeft RHWZ nu een aanhanger kunnen aanschaffen die als Basis-Verbindingswagen dient. Weer andere sponsoren hebben de inrichting hiervan mogelijk gemaakt met onder andere een werkblad, verlichting, een generator en een zendmast. De aanhanger is verder voorzien van communicatieapparatuur en een laptop en printer voor onder andere het uitdraaien van kaarten van het zoekgebied. Deze Basis-Verbindingswagen stelt RHWZ in staat haar werkwijze verder te professionaliseren.

RHWZ is uiteraard erg blij met de mogelijkheid tot aanschaf van de Basis-Verbindingswagen. Met de presentatie op 21 juni wil RHWZ alle sponsoren, donateurs en anderen die de RHWZ een warm hart toedragen, bedanken. Ook het publiek is welkom. Wel graag even aanmelden via: secretariaat@rhwz.nl
 

Heeft u onderwerpen te melden die u aan deze agenda of aan onze rubriek 'actueel' wilt toevoegen? Stuur dan een bericht naar webmaster@rhwz.nl.

De rhwz behoudt het recht stukken te redigeren, in te korten of te weigeren.