Ruffwear en Hondenoutlet.nl
 
 

Ruffwear en Hondenoutlet.nl

Ruffwear en Hondenoutlet.nl hebben iedere RHWZ-hond voorzien van een Webmaster tuig en een Headwater collar!


www.ruffwear.nl
Hondenoutlet.nl

 
 
 
 
 
 

 

Camping Westhove
 
 

Camping Westhove
Flaneren langs het Domburgse strand? De Indoor speeltuin Zwierelantijn of het overdekte zwembad? Of kies je liever voor een heerlijke sauna in het Badhuis Zwibadius? Op Ardoer Camping Westhove kan het allemaal. Of maak een uitstapje: Deltapark Neeltje Jans, Middelburg en Veere liggen immers op steenworp afstand.

Camping Westhove
Zuiverseweg 2
4363 RJ Aagtekerke [Domburg]
Tel 0118-581809 
Email: westhove@ardoer.com
Internet: http://www.ardoer.com/nl/camping/westhove

 

Dr. C.J. Vaillantfonds
 
Het Dr. C.J. Vaillant Fonds is het Goede Doelen Fonds van de Landelijke Vereniging van Crematoria. In dit fonds worden de opbrengsten van de in as achtergebleven hoogwaardige metalen gestort. Sinds 1997 worden daarmee vele goede doelen en waardevolle initiatieven ondersteund.

Dr. C.J. Vaillantfonds: www.lvc-online.nl/dr-c-j-vaillantfonds

 

Dierenkliniek De Schelde
  
 

Dierenkliniek De Schelde
Dierenkliniek De Schelde is een dierenkliniek voor gezelschapsdieren en paarden, die optimale eerstelijns zorg wil verlenen in de regio Bergen op Zoom - Roosendaal. Dierenartsen Hans van Gils en Ingrid Franse van Dierenkliniek De Schelde staan voor het verlenen van passende zorg, waarbij het belang van het dier en de eigenaar voorop staat.

Dierenkliniek de Schelde
Zoomvlietweg 8
4726 TC Heerle
T 0165-328516
Email: info@dierenkliniek-deschelde.nl
Internet: http://www.dierenkliniek-deschelde.nl/

 

Orbiloc
  
 

Orbiloc. The Professional Dog Light

Orbiloc ontwikkelt, verkoopt en brengt veiligheidsproducten voor mens en huisdier op de markt.

De Orbiloc Safety Light voor honden is een zichtbaar en lichtgewicht hulpmiddel dat aan de halsband, hondenlijn of hondenjas kan worden bevestigd. De Orbiloc Safety Light voor honden zorgt ervoor dat de hond op een afstand van 5 km zichtbaar is, en dat hond en eigenaar zich tijdens schemering veilig in het verkeer kunnen bewegen.

Email: info@orbiloc.com
Internet: http://nl.orbiloc.com/

 

Landschapscamping de Heerlijkheid van Wolphaartsdijk
 
 
 
 
 

Landschapscamping de Heerlijkheid van Wolphaartsdijk is direct gelegen aan het Veerse Meer. Wilt u genieten van ruimte, natuur, water en rust kom dan naar de Heerlijkheid!

De Heerlijkheid is een camping met 75 plaatsen, sommige plaatsen beschut, andere plaatsen met zicht op het water! Voor surfen, zeilen, zwemmen, fietsen en wandelen de ideale plaats! Ook honden zijn welkom op de camping, door de ruime opzet en vele uitlaatmogelijkheden heeft uw viervoeter het prima naar zijn zin!

Sinds een aantal jaar komt de RHWZ op de camping om haar trainingsweekenden te organiseren, tevens hebben wij de mogelijkheid geboden om hun boot en trainingsspullen te stallen. De Heerlijkheid steunt hiermee de RHWZ met haar mooie en belangrijke hondenwerk!

Landschapscamping de Heerlijkheid van Wolphaartsdijk
Muidenweg 10
4471 NM Wolphaartsdijk
Tel: +31(0)113 581584
E-mail: info@heerlijkheidwolphaartsdijk.nl
Internet: www.heerlijkheidwolphaartsdijk.nl

Bestratingsbedrijf Alitjan B.V.
 
Alitjan is een klein, flexibel wegenbouwbedrijf, dat vooral werk levert aan overheden, bedrijven en particulieren. Wij zijn gevestigd in Wemeldinge en hebben een werkgebied dat zich uitstrekt binnen Zeeland.
 
Wij zijn gespecialiseerd in grond-, bestratings-, riolerings-, en drainagewerkzaamheden. In Zeeland en omstreken hebben wij grondwerkzaamheden verricht voor gemeenten, woningbouwverenigingen en bouwbedrijven. De herinrichting van bouwputten, het ophogen van bedrijfsterreinen en herprofileringwerkzaamheden zijn slechts een kleine greep uit onze diensten.
 
Alitjan B.V.
Burgemeester Lewestraat 53
4456 CD Lewedorp
T: +31 113622381
F: +31 113620839
M: +06 53983606